

| SESSION   | TIME          | TIME<br>ALLOCATION | ITEM   | FACILITATOR   |
|-----------|---------------|--------------------|--|---|
| SESSION 1 | 09:00 - 09:05 | 5 min              | Session Guidelines   | Dr S Greyling<br>(Academic Manager: UODL)   |
|           | 09:05 - 09:10 | 5 min              | Opening and Welcome  | Professor Robert Balfour (DVC: Teaching & Learning)   |
|           | 09:10- 09:15  | 5 min              | Purpose & Background of Colloquium   | Dr Joany Fransman<br>(Director: UODL)   |
|           | 09.15 – 09:20 | 5 min              | Introduction of Keynote<br>Speaker   | Professor M Temane<br>(Deputy Registrar)  |
|           | 09:30 – 10:00 | 30 min             | Keynote Speaker  Presentation: Digital Transformation  Demo: Online Learning   | Dr Hasan Darwish<br>(Extraordinary NWU Researcher &<br>NWU Alumnus<br>Head of Experimentation:<br>UNDP Accelerator Lab)                           |
|           | 10:00-10:15   | 15 min             | Presentation: Digitally<br>Transforming Teaching &<br>Learning   | Mr Mike Hamilton<br>(Digital Inclusion)   |
|           | 10:15- 10:35  | 20 min             | Panel Discussion  Questions: 1. How can UODL tap into opportunities brought about by Digitally Transformed Teaching and Learning?  2. What measures should be put in place in UODL current learning centres set ups to maximise support to students? | Facilitator Dr Joany Fransman  Panel Members: Ms Zanobia Kanjee Head: e-Learning (UODL)  Mr Zanele Jack Manager: Learning Support Centres, (UODL) |

|           | 10:40 – 10:55 | 15 min | 3. How do we envisage future engagement with Departments of Education and bursary recipients?  4. How do we assure quality in this process?  5. How geared is UODL for the transformation?  Critical Response | Mr Motlasi Mojahi Acting Manager: Project and Tender Management (UODL)  Mr Ben Schutte Acting Manager: Quality Control, (UODL)  Ms Rolien Roos (Director: Planning and Special Projects)   |
|-----------|---------------|--------|---|--|
| BREAK     | 11:00 – 11:15 | 15 min | Break   | All  |
|           |               |        |   | Dr S Greyling to resume with Session 2   |
|           | 11:15 - 11:25 | 10 min | Presentation: Teaching Experience   | Dr Dorothy Laubscher   |
| SESSION 2 | 11:30 – 11:45 | 15 min | Work-Based Exercise   | Dr Hasan Darwish (Extraordinary NWU Researcher & NWU Alumnus Head of Experimentation: UNDP Accelerator Lab)  |
|           | 11:45 – 12:00 | 15 min | Breakout Rooms:<br>Challenges, Solutions and<br>Way Forward   | Three Breakout Rooms:  1. Student Support Dr P Theron (Team Leader) Academic Manager (UODL)  2. Lecturer Support Mr P Malan (Team Leader) Acting Academic Manager (UODL)  3. Technology Dr K Shopo(Team Leader) Academic Manager (UODL |
|           | 12:00 – 12:15 | 15 min | Team Leader Feedback:<br>Breakout Groups  | All Team Leaders   |
|           | 12:15 - 12h30 | 15 min | Comments & Questions  | Dr S Greyling<br>(Academic Manager: UODL)  |
|           | 12:30 – 12:40 | 10 min | Critical Respondent   | Professor Nico Schutte<br>(Director: UCE)  |
|           | 12:45 – 12:55 | 10 min | Vote of thanks & Closure  | Dr Joany Fransman<br>(Director: UODL)  |